İLETİŞİM ADRESLERİ

UFUK YİĞİT INSTAGRAM İLETİŞİM ADRESİ
YUSUF ÜZAN INSTAGRAM SİKAYET ADRESİ

PC ARCHİTECT ADVANCED V1.4.225 MOD APK – PARA HİLELİ

PC ARCHİTECT ADVANCED V1.4.225 MOD APK – PARA HİLELİ


PC Architect Advanced v1.4.225 PARA HİLELİ APK, bilgisayarlara ve donanımlarına ilginiz varsa kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Games From Garage stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız sahibi olduğunuz garaj içinde bilgisayar parçalarını kasa içinde toplamak, çalışan bir bilgisayar elde edip satmaktır. PC Architect Advanced (PC building simulator) içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz ekran kartı, işlemci, ram ve dahasını satın alıp, özel donanımlı bilgisayarlar yapabilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, kullanabileceğiniz onlarca eşya, uymanız gereken donanım uyumlulukları ve dahası sizleri bekliyor. PC Architect Advanced v1.4.225 sürümünde onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. PC Architect Advanced Play Store’da 15.99TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

PC Architect Advanced v1.4.225 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
PC Architect Advanced 1.4.225 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir

DOWNLOAD ile ilgili görsel sonucu
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
Sonraki
Önceki Konu
Önceki
Sonraki Konu »